Wie zijn wij

Buitenspeeldag Huissen

Ons Team (maart 2022 bijgewerkt)


Patricia Wolff:

Initiator en coördinator van de Buitenspeeldag vanaf het eerste uur in 2004. Niets is leuker dan met een groep enthousiaste vrijwilligers (lees: vriendinnen) 3/4 jaar bezig te zijn met het creatieve proces om jaarlijks de Buitenspeeldag in Huissen georganiseerd te krijgen. En dat mijn man en kinderen inmiddels ook betrokken zijn bij de organisatie maakt het allemaal nog leuker.


Mary Driessen:

Ik ben enthousiast geworden na als vrijwilliger een jaartje meegedraaid te hebben en dus sloot ik me 11 jaar geleden aan bij dit team , met veel gezelligheid. Door teambuilding gaan we elk jaar weer aan de slag om er weer een geweldige dag van te maken, waar ik zelf ook veel positiviteit en energie uit haal.
In het dagelijks leven werk ik als doktersassistente.


Margit Messing:

In het dagelijks leven ben ik al 38 jaar werkzaam in het basisonderwijs en heb daarnaast een leuke, maar uit de hand gelopen hobby, namelijk: schminken. Na 2 jaar als vrijwilliger meegedraaid te hebben vond ik het tijd worden om me bij 't team te voegen. Dit jaar wordt mijn 9e jaar. Na onze startvergadering, zo rond november, slingert de motor aan en zijn we niet meer te stoppen. Het geeft een enorme kick en een gevoel van trots wanneer alle voorbereidingen op de dag goed staan en het lekker loopt. In het team is inmiddels ook mijn dochter aangeschoven en op de dag zelf loopt mijn man ook mee in de organisatie, super leuk en gezellig!


Esther Hendriks:

13 jaar geleden heb ik voor het eerst de Buitenspeeldag samen met de meiden mogen organiseren. Het is voor mij een uitdaging om er ieder jaar weer een mooie dag van te maken. Daarnaast run ik in het dagelijks leven samen met mijn man Cafetaria Leenders.


Myrthe Messing:

Laatst bijgekomen lid, inmiddels alweer 8 jaar geleden. Ik werk fulltime in het basisonderwijs. Daarnaast vind ik het belangrijk mij als vrijwilliger in te zetten. Vandaar mijn toevoeging binnen dit team. In dit team zorg ik ervoor dat de media op orde blijft, de flyers en spelkaarten worden gemaakt en ik notuleer op iedere vergadering. Daarnaast ben ik natuurlijk van de partij op de dag zelf en alle organisatie op de achtergrond. Het is zo'n heerlijk gevoel om te zien dat wij met ons kleine team (5enthousiaste dames), zulke enorme successen kunnen behalen. En wat het nog leuker maakt, mijn moeder zit ook in de organisatie en op de dag zelf helpt ook mijn vader een handje mee. Ik ben trots en blij met ons team en de resultaten die wij jaarlijks neerzetten.

(C) Stichting Huessevents - inschrijving KVK: 65952685 - rekeningnummer: NL 39 RABO 0124010458
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin